Eksempel på receptionsmenu

Blinis med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg, (kun i seson) Torskesouffle og fersk laks i noritang, anrettet som små tårne med tigerreje, serveret med guacamole Wraps med flødeost, ferskrøget laks og krydderurter. Bresaola eller nystegt oksemørbrad, på flutes med pesto, parmesan og pinjekerner. Krydrede okse - lammefrikadeller, serveret med tzaciki, 2 stk. pr. person Almindelige frikadeller med cornichons, 2 stk. pr. person Minisandwich med forskelligt hjemmelavet fyld, 2 stk. pr. person. Kyllingelår, stegt med chili, hvidløg og ingefær. Ostesymfoni Croissant med hjemmelavet reje eller hønsesalat. Falaffel med guacamole. Små spinattærter. Hjemmelavet petit four. Trekanter af rig chokoladekage, pyntet med chokoladetrøffel og friske bær. Alt smukt anrettet på fade lige til at servere! Pris pr. enhed pr. couvert kr.:25.00

Eksempel på catering menu (299,- pr. kuvert)

Forret: Rimmet laks, serveret hollandaisecreme, marinerede rødløg og fennikel, pyntet med kørvel, grillet citron, og på toppen lakserogn. Serveres med nybagt brød, bagt af stanvalset mel, tilsat malt og smagfulde kerner, samt pisket smør Hovedret: Helstegt oksemørbrad, serveret med kartoffelflan, ristede smagfulde svampe, kokkens gode syltede blommer, skysauce og rødløg i balsamico. Årstidens salat Dessert: Rig chokoladekage anrettet med chokoladetrøffel og friske bær, serveret med en kugle hjemmelavet vaniljeis og dråber af brombærcoulis.

Eksempel på catering menu (299,- pr kuvert)

Forret: Laks og torskesouffle i noritang, serveret med tigerrejer og blåmuslinger i chili, hvidløg og ingefær, samt lime, Serveres med nybagt brød, bagt af stanvalset mel, tilsat malt og smagfulde kerner, samt pesto Hovedret, Buffet Citrusmarineret unghane, stegt med indonesiske krydderier, serveret på safranrisotto, pyntet med chrunch af bacon, cashewnødder, ananas og koriander. Helstegt kalveculotte, serveret med hvidløgsristede østershatte, kompot af rødløg og rabarber, ”dagens kartoffel” og skysauce, samt 3 af årstidens salater samt mere af det gode brød. Dessert: Chokolademousse i glaspyntet med hasselnøddekrokant, anrettet med cocktail af marinerede kiwifrugter samt jordbær, pynt af frisk mynte

Priser på kokke/tjenere

Anretning på stedet koster pr. time kr.: 375,00 (min 4 timer) Servering på stedet koster pr. time kr.: 325,00 (min 4 timer) Service og varmekasser afhentes eller afleveres i rengjort stand efter aftale.

Alle Tiders mad til alle slags arrangementer

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på catering til alle slags arrangementer