Tapas

Anretning med fisk:

Grillede kammuslinger i seranoskinke

Torskesoufflé og laks i tangrulle, pyntet med marineret hvidvinsdampet tigerreje og lime

Stenbiderrogn på blinis, pyntet med rødløg og kørvel

Anretning med fersk kød:

Skiver af helstegt hjortefilet, med svampe, hjemmesyltede hyben og tranebær

Paté af perlehøne med enebær-rødvinsmarineret fuglelever, serveret med rødløg og blommer i balsamico

Skiver af helstegt kalvemørbrad, serveret med høvlet parmesanost, ristede pinjekerner og trøffel-olivenolie, samt frisk basilikum

Anretning af spanske pølser og tørret kød:

Chorizo af kalkun produceret med andefedt, seranoskinke, Chorizo af oksekød, Paprikasalami med tørret fennikel. Anrettet med pestoer, parmesanost og gode olier

Anretning med grønsager:

Bagte squash og auberginer, samt grillede peberfrugter i hvidløgsmarinade med frisk oregano og mynte, trukket på spyd.

Små gulerødder med top, ”plantet” i wasabicreme, drysset med lakridspulver.(som at trække en frisk gulerod op af jorden)

Anretning af desserter:

Creps med chokoladecreme og frugtcoulis

Blåbær, brombærtærter med mandelcreme

Rig chokoladekage med chokoladetrøffel og friske bær

Pris pr enhed pr. couvert kr.: 40,00