Kantinedrift

Lad Alle tiders køkken overtage driften af jeres kantine, og lad os klare:

  • Personaleansvar, ferie, sygdom, barsel
  • Fødevaredirektoratet, egenkontrol, rengøring, dokumentation
  • Krav vedrørende arbejdsmiljø
  • Servicering af køkkenmaskiner
  • Vareforbrug
  • Styring af udbud, budgetter og leveringssikkerhed

Vi har erfaringen og kan sikre den billigst mulige løsning.

Madglæde, sundhed og effektive medarbejdere

Madglæde For os er det vigtigt at bidrage til medarbejdernes trivsel gennem velsmagende, varieret og indbydende mad, som appellerer til alle sanser. Besøget i kantinen skal være det frikvarter der giver ny energi til at klare en krævende hverdag. Til glæde for både den enkelte og virksomheden.

Vi deler vores viden om en moderne og sund livsstil med vores kunder, idet vi sørger for hele tiden at holde os opdateret på den nyeste viden om mad, kost og ernæring. Vi er meget optaget af sundhed og forebyggelse af sygdomme. Vi sikrer at det sunde valg er muligt, og forener sundhed med den gode smagsoplevelse.

Vi tilbyder hver dag et stort udvalg af friske grønsager og salater, ligesom den daglige buffet hver dag også indeholder et tilbud om friskbagt brød, fisk og kød. Du kan hver dag, lige meget hvor du kommer fra og hvilken måde du ønsker at leve på, få frokost uden kompromiser. Med en frokostordning fra Alle tiders køkken, er du sikret den variation som gør det muligt for dig at få dækket dit behov for alle nødvendige næringsstoffer.

Effektive medarbejdere Vi ønsker at gøre besøget i kantinen til et af dagens højdepunkter ved at servere indbydende og sund mad, fordi vi er sikre på, at den kombination giver glade og tilfredse medarbejdere, der yder deres bedste for virksomheden.

I vores arbejde i Alle tiders køkken lægger vi vægt på en tæt dialog med brugerne. Brugenes input og ønsker kombineret med vores viden om mad og ernæring, giver en udvikling af vores produkt, der sikrer at vi hele tiden lever op til netop jeres krav om madglæde og sundhed.

Vores frokostbuffet indeholder:

4 kolde anretninger, en variation af traditionelt pålæg og spændende hjemmelavede salater samt grønne retter

En varm ret med tilbehør
En vegetarisk lun ret

Variation af årstidens blandede salater, og salatbar med hjemmelavede dressinger og marinader

Hjemmebagt rugbrød, en variation af koldhævet hvedebrød

Individualitet

Ikke alle har samme ønsker og behov når vi taler om frokostordning! Vi kommer med smagsprøver på dagens buffet, og fortæller her om de mange muligheder for den individuelle løsning!

Temadage / events

Vi laver spændende events / temadage i kantinen f.eks.:

  • Sundhed
  • Særlige temaer med focus på sæson
  • Stenaldermad
  • Middelhavsmad
  • Indonesisk mad
  • Temaer med særlige oste og spændende brød
  • Temaer med gæstekokke
  • Meget mere, også bestilte temadage

Vi er til stede ved temadagene, og tager der temperaturen på brugernes tilfredshed, målet er at lære jer rigtig godt at kende, således at vi kan opfylde netop jeres særlige behov.