Præsentation

presentaion_img

Madglæde, sundhed og effektive medarbejdere

Alle tiders køkken har leveret kantinedrift og frokostordninger til danske virksomheder siden 2003.

Mad er vores passion, vi er stolte fagfolk, derfor laver vi alt fra bunden, stiller krav til såvel kvalitet af råvarer og tilberedning, som leveringssikkerheden hos vores leverandører, og kan derved give den samme tryghed videre til vores kunder.

Madglæde For os er det vigtigt at bidrage til medarbejdernes trivsel gennem velsmagende, varieret og indbydende mad, som appellerer til alle sanser. Besøget i kantinen skal være det frikvarter der giver ny energi til at klare en krævende hverdag. Til glæde for både den enkelte og virksomheden.

Sundhed Vi deler vores viden om en moderne og sund livsstil med vores kunder, idet vi sørger for hele tiden at holde os opdateret på den nyeste viden om mad, kost og ernæring. Vi er meget optaget af sundhed og forebyggelse af sygdomme. Vi sikrer at det sunde valg er muligt, og forener sundhed med den gode smagsoplevelse.

Vi tilbyder hver dag et stort udvalg af friske grønsager og salater, ligesom den daglige buffet hver dag også indeholder et tilbud om friskbagt brød, fisk og kød. Du kan hver dag, lige meget hvor du kommer fra og hvilken måde du ønsker at leve på, få frokost uden kompromiser. Med en frokostordning fra Alle tiders køkken, er du sikret den variation som gør det muligt for dig at få dækket dit behov for alle nødvendige næringsstoffer.

Effektive medarbejdere Vi ønsker at gøre besøget i kantinen til et af dagens højdepunkter ved at servere indbydende og sund mad, fordi vi er sikre på, at den kombination giver glade og tilfredse medarbejdere, der yder deres bedste for virksomheden.

I Alle tiders køkken lægger vi vægt på en tæt dialog med brugerne . Gennem personlig kontakt sikrer vi jer den service I har brug for. Brugenes input og ønsker kombineret med vores viden om mad, smag og ernæring, giver en udvikling af vores produkt, der sikrer at vi hele tiden lever op til netop jeres krav om madglæde, sundhed og effektive medarbejdere.