Frokost ordning

Frokostbuffet

Vores frokostbuffet indeholder:

4 kolde anretninger, en variation af traditionelt pålæg og spændende hjemmelavede salater samt grønne retter

En varm ret med tilbehør
En vegetarisk lun ret

Variation af årstidens blandede salater, og salatbar med hjemmelavede dressinger og marinader

Hjemmebagt rugbrød, en variation af koldhævet hvedebrød

Effektive medarbejdere, madglæde og sundhed

Vi ønsker at gøre besøget i kantinen til et af dagens højdepunkter ved at servere indbydende og sund mad, fordi vi er sikre på, at den kombination giver glade og tilfredse medarbejdere, der yder deres bedste for virksomheden.
I vores arbejde i Alle tiders køkken lægger vi vægt på en tæt dialog med brugerne. Brugenes input og ønsker kombineret med vores viden om mad og ernæring, giver en udvikling af vores produkt, der sikrer at vi hele tiden lever op til netop jeres krav om madglæde og sundhed.

Ikke alle har samme ønsker og behov når vi taler om frokostordning! Hvis det ønskes kommer vi med smagsprøver på dagens buffet, og fortæller her om de mange muligheder for den individuelle løsning!

Vi laver spændende events / temadage i kantinen f.eks.:

  • Sundhed
  • Særlige temaer med focus på sæson
  • Stenaldermad
  • Middelhavsmad
  • Indonesisk mad
  • Temaer med særlige oste og spændende brød
  • Temaer med gæstekokke
  • Meget mere, også bestilte temadage

Vi er til stede ved temadagene, og tager der temperaturen på brugernes tilfredshed, målet er at lære jer rigtig godt at kende, således at vi kan opfylde netop jeres særlige behov.