Reception

Blinis med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg.

Torskesouffle og fersk laks i noritang, anrettet som små tårne med tigerreje, serveret med guacamole

Wraps med flødeost, ferskrøget laks og krydderurter.

Bresaola eller nystegt oksemørbrad, på flutes med pesto, parmesan og pinjekerner.

Krydrede okse - lammefrikadeller, serveret med tzaciki, 2 stk. pr. person

Almindelige frikadeller med cornichons, 2 stk. pr. person

Minisandwich med forskelligt hjemmelavet fyld, 2 stk. pr. person.

Kyllingelår, stegt med chili, hvidløg og ingefær.

Ostesymfoni

Croissant med hjemmelavet reje eller hønsesalat.

Falaffel med guacamole.

Små spinattærter.

Hjemmelavet petit four.

Trekanter af rig chokoladekage, pyntet med chokoladetrøffel og friske bær.

Frugtskål pr. ca. 30 couverter

Alt smukt anrettet på fade lige til at servere!