Hverdagsretter

Kylling i ægte indisk carry, serveret med basmatiris, dertil dagens salat.

Marinerede stegte revelsben, serveret med bagte kartofler, dressing og dagens salat.

Laks bagt med chili og citron, serveret med pasta og cremet spinat.

Vietnamesisk rødtungefilet i urtesauce, serveret med ris og dagens salat.

Hakkebøf med bløde løg, kartofler og skysauce, samt krydrede bagte rødbeder.

Citrusmarineret kalkunfilet, serveret med safranrisotto og salat med spidskål og friske frugter.

Wraps med marineret stegt kylling, sprøde urter og humus, dertil dagens salat.

Boller i carry, serveret med ris og dagens råkost.

Oksekød i grøn carry, serveret med sprøde urter, nudler og mangochutney.

Koteletter i fad med svampe og tomat, dertil stegte kartofler.

Vi beregner til hverdagsretterne 125 g kød pr. person.

Frit leveret ved min. 20 couverter.