Buffeter tilbehør og servering

Buffet

Retterne i menuforslagene kan sammensættes til en buffet f. eks.: en forret, to hovedretter og en dessert. Her betales for forretten, desserten og den dyreste hovedret hvor der leveres ½ portion af hver ret, vi beregner, til en buffet, alt 250 gram kød pr. person.

Der er selvfølgelig mulighed for at bede om tilbud på retter vedr. middage eller buffeter som ikke er nævnt i forslagene, vi mødes meget gerne med dig og tager en snak om dine ønsker og drømme!.

Tilbehør

Som yderligere tilbehør til buffeter og middage ved bestillinger over 10 couverter tilbyder vi spændende salater afstemt efter årstiden, samt hjemmebagt brød inkluderet i prisen.

Spørg om forslag til salater.

Levering  / Anretning

Anretning på stedet koster pr. time kr.: 300,00 afregnes med kokken

Servering på stedet koster pr. time kr.: 150,00 afregnes med serveringspersonalet.

Service og varmekasser afhentes eller afleveres i rengjort stand efter aftale.

Det skulle være os en stor fornøjelse at få lov til at levere maden ved jeres fest.

Vi lover at arrangementet vil få vores fulde opmærksomhed.