Cases

Tune, 2013.02.

Vi har nu igennem flere år haft ”Alle tiders køkken” som leverandør til vores frokostordning her på vores hovedkontor, hvor vi er 170 medarbejdere.

Vi har lige fra starten sat meget stor pris på det positive samarbejde og den sparring vi har haft med ”Alle tideres køkken”. Vi bliver taget med på råd i både stort og småt, og bliver opfordret til at komme med input til diverse ændringer og forbedringer

Alle medarbejdere er rigtig glade for den meget varierede, indbydende og spændende buffet, der hver dag bliver serveret i vores kantine. Det er også af stor betydning at ”Alle tiders køkken”, ved jævnlige besøg i kantinens åbningstid, er meget synlige for brugerne af kantinen.

I vores valg af kantineleverandør har det også været vigtige faktorer, at finde en der er optaget af bæredygtighed og miljø, samtidig med at de til enhver tid kan stå inde for et sundt og ernæringsrigtigt tilbud til vore medarbejdere.

Med venlig hilsen

TOP-TOY A/S

Jytte Jørgensen

Office Support Coordinator

Vi er super glade for maden!

Det er nu lidt over 2 år siden at LEMAN skiftede over til Alletider Køkken, hvor de overtog vores produktions-køkken.

I de 2 år der nu er gået har vi været meget tilfredse med maden og servicen. Der bliver lyttet til vore ønsker og efterfølgende rettet op inden for de muligheder økonomien tillader det. Personalet er altid smilende, imødekommende og meget kompetente.

Når vi har arrangementer og møder er der altid gode idéer og hjælp at hente hos køkken-personalet.

Vi bliver hver dag mødt med en dejlig varieret buffet med både varme og kolde retter akkompagneret med noget fantastisk hjemmebagt brød. Vi må heller ikke glemme den dejlige onsdagskage, som udover den gode mad er et af ugens højdepunkter.

Der er også mange som er tilmeldt Take-Away ordningen. Hvor det her er muligt at bestille varme retter, salat eller det fantastiske rugbrød med hjem.

Der er gennemsigtighed i faktureringen, så vi har styr på vore omkostninger. Også her er man imødekommende for at ændre på opsætning af fakturaer, så der giver bedre overblik.

Alt i alt har vi været meget glade for at skifte over til Alletiders Køkken, og vi anbefaler ofte vores kantineordningen til andre virksomheder og enkeltpersoner.

Med venlig hilsen

LEMAN A/S

Tine Willer

Air Liquide Denmark A / S

Vi vil gerne rose Alle tiders køkken for dejlig, veltillavet mad. Maden er altid pænt arrangeret og af gode råvarer. Altid punklig levering og højt serviceniveau. Alle tiders køkken lytter til medarbejdernes behov og ønsker og viser åbenhed overfor nye forslag.

Mette Lyngby Forné

Air Liquide Denmark A / S